YouSee ændrer indholdet i deres faste tv-pakker

30-09-2019 |  Bullerup Antennelaug |

YouSee arbejder hele tiden på at forbedre derestv-løsninger, så vi kan tilbyde de tv-kanaler og streamingtjenester, som ermest populære i Danmark.

Fremtidensforbrugere vil kræve stadig mere valgfrihed og kvalitetsindhold, som de kan se,når og hvor de har lyst. Det er en af grundene til, at YouSee nu laver nogleændringer i vores faste tv-pakker.

"Da Bullerup Antennelaug har regionsudbuddet fra YouSee, vil dette komme til at berøre foreningens sendeflade. Ændringer for tv-pakker er dog ikke fast besluttet af YouSee, og derfor kender vi endnu ikke udfaldet" 


Ændringer pr. 1 januar 2020

Nyt i Grundpakken
Her udgår Kanal 5 og bliver erstattet af TV 2 Charlie, der blandt andet senderpopulære serier, spændende krimier og masser af god dansk underholdning. 

Nyt i Mellempakken
Her tilføjes kanalerne TV 2 Fri, TV 2 Sport, TV3 MAX, TV3 Sport og Viasat UltraHD. Viasat Ultra HD kan ses af alle, der har et tv eller udstyr medmulighed for Ultra HD.

Med de nye kanaler i Mellempakken åbner YouSee for masser afunderholdning og sport med blandt andet de største kampe fra Champions League,Premier League og Superligaen. Og man kan gå ombord i populære programmer somKrejlerkongen, Auktionshuset og Fantastiske Hammerslag.

Følgende kanaler udgår af Mellempakken: 
Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og TLC. 

Nyt i Fuldpakken
Her tilføjes kanalerne C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series,Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family og ViasatFilm Hits samt Viasat Ultra HD. Viasat Ultra HD kan ses af alle, der haret tv eller udstyr med mulighed for Ultra HD.

Med de nye kanaler bliver der masser af underholdning for hele familien.Man kan fx se de populære film Journal 64, Mamma Mia! Here we go again ogLEGO Filmen. Eller gå ombord i prisvindende serier som fx Peaky Blinders.Der er noget for enhver smag – og man kan også streame det hele og se det,præcis når man vil.

Følgende kanaler udgår af Fuldpakken:
Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, DiscoveryChannel, Discovery Science, Investigation Discovery og Animal Planet.

DR lukker tre kanaler
For at imødekomme danskernes øgede streamingforbrug meddelte DR allerede sidsteefterår, at de ville lukke DR3, DR Ultra og DR K i forlængelse af den nyepublic service-kontrakt med Kulturministeriet. DR har nu meldt ud, at de trekanaler lukker den 1. januar 2020. Kanalerne udgår dermed af tv-pakkerne. Detvil stadigvæk være muligt at se mange af programmerne fra kanalerne efter 1.januar 2020, da meget af indholdet fortsat vil være tilgængeligt via web ogapp. 

YouSee er i dialog om nogle Bland Selv-kanaler
De kanaler, som udgår af de faste tv-pakker, ønsker YouSee fortsat at kunnetilbyde i Bland Selv-universet. Det er vigtigt for YouSee at tilbyde det bedsteudvalg af tv-kanaler og streamingtjenester. Derfor er YouSee lige nu i dialogmed en af vores leverandører, om nogle af kanalerne fortsat skal være en del afBland Selv.
 

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Ved fejlmelding på TV, radio og
internet signal, kan der tages kontakt til YouSee på
telefon 70 70 40 40

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00