Nye partnerskaber

19-09-2019 07:50 |  Bullerup Antennelaug |

YouSee præsenterer tre nye partnerskaber, der vil give kunderne størrevalgfrihed og endnu mere dansk og internationalt kvalitetsindhold. Samtidigændrer YouSee indholdet i de faste tv-pakker

 

Danskernes medievaner er under hastig forandring. Viser mindre flow tv til fordel for streamingtjenester og ønsker i stigende gradmulighed for at kombinere tv og streaming i vores tv-pakker. Det stiller kravtil YouSee, som i dag kan løfte sløret for tre nye partnerskaber, der skalsikre en endnu bedre kundeoplevelse og fremtidssikre YouSee’s tv- ogstreamingprodukter.

”Fremtidens forbrugere kræver fleksibilitet og kvalitetsindhold, som de kantilgå, når og hvor de har lyst. Det vil vi give dem. I 2018 tog vi et stortskridt mod mere valgfrihed ved at introducere streamingtjenester i Bland Selvog har desuden taget et kæmpe skridt ind på indholdsmarkedet med Xee, PremierLeague og masser af danskproduceret indhold. Fremtidens tv- og streamingmarkedkræver nye modeller for samarbejde. Derfor er jeg stolt over i dag atpræsentere tre nye strategiske partnerskaber med henholdsvis TV 2, Nordisk Filmog C More,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Mere valgfrihed og premiere på de største danske film
Stadig flere tv-kunder hos YouSee vælger at blande tv og streaming. Derfor hardet længe været et ønske at gøre Bland Selv til et endnu stærkere produkt. Denye partnerskaber skal sikre yderligere valgfrihed og endnu mere stærkt indholdtil YouSee’s tv- og streamingkunder.

”Vi styrker i dag vores partnerskab med TV 2, og i begyndelsen af det nye årkan vi tilføje både TV 2 PLAY – en af danskernes foretrukne streamingtjenester- samt TV 2´s nye satsning, TV 2 SPORT X, til Bland Selv,” fortæller JacobMortensen.

De nye partnerskaber indebærer også, at YouSee’s kunder får adgang til både destørste danske premierefilm samt ny dansk fiktion. Sammen med TV 2 vil YouSeeinvestere i og producere nyt dansk indhold til både YouSee's og TV 2 PLAYskunder, og med det nye samarbejde med Nordisk Film bliver YouSee til hjemstedetfor dansk film. YouSee’s kunder får nemlig eksklusiv adgang til - som de første- at streame store danske premierefilm som Marco-effekten, den kommendefilmatisering af Jussi Adler-Olsens populære Afdeling Q-univers.

”De tre nye partnerskaber er en markant investering i fremtidens fleksible tv-og streamingprodukt, og vi gør alt dette med ét enkelt formål. Vi vil givevores kunder endnu mere valgfrihed og ny spændende underholdning,” siger JacobMortensen.

Ændringer i de faste tv-pakker
De ændrede medievaner hos danskerne betyder også, at YouSee i fremtiden vilsatse endnu mere på Bland Selv for at give tv-kunderne større fleksibilitetsamt på at tilbyde mere af det kvalitetsindhold, som danskerne efterspørger.Derfor har YouSee set de faste tv-pakker efter i sømmene og besluttet at skruepå dem, så de i højere grad afspejler kundernes faktiske medieforbrug. IGrundpakken erstattes Kanal 5 af TV 2 Charlie, som er en mere efterspurgt ogset kanal. I Mellempakken øges bredden af sportsudbuddet, mens Fuldpakkenbliver opgraderet til en stærk film- og seriepakke, der tilgodeser både flow ogstreaming. YouSee ønsker fortsat at tilbyde de tv-kanaler fra DiscoveryNetworks, der erstattes af andet indhold i de faste pakker, i Bland Selv.

”Vores vigtigste opgave er at give kunderne mulighed for at vælge lige præcisdet indhold, som de foretrækker. I et marked under hastig forandring er detderfor afgørende, at vi giver magten tilbage til forbrugerne. Det kræver stadigmere fleksible produkter. Vi ønsker fortsat at tilbyde Discovery Networks’tv-kanaler som en del af Bland Selv, så vores kunder kan vælge lige præcis detv-kanaler, som de ønsker, i deres tv-pakke,” siger Jacob Mortensen. 

Ændringerne i de faste tv-pakker (YouSee’s regionsudbud) træder i kraft den 1.januar, og alle kunder med et direkte regningsforhold til os, vil modtageinformation om, hvad det betyder for deres tv-pakke.
Ny rundspørge: Danskerne vil have valgfrihed og dansk indhold.
En dugfrisk undersøgelse, som analyseinstituttet Wilke har foretaget forYouSee, viser, at valgfrihed er vigtig for danskerne, når de skal sammensætteen tv- og streamingpakke. Her svarer 89 pct. af danskerne, at de gerne vilkunne vælge frit mellem tv-kanaler og streamingtjenester, mens 87 pct. gerne vilkunne udskifte tv-kanaler og streamingtjenester, når det passer dem.

Samme undersøgelse viser også, at dansk indhold er vigtigt for danskerne. 89pct. mener nemlig, at det for dem vil være vigtigt eller meget vigtigt at kunnevælge dansk indhold, hvis de i morgen skal sammensætte en nyunderholdningspakke med tv, film og serier.  

Wilkes undersøgelse er en national repræsentativ undersøgelse baseret på 1028interviews med danskere over 18 år. Data er indsamlet 11.-16. september 2019.


Fakta om de tre nye partnerskaber

Mange års godt samarbejde mellem TV 2 og YouSee udbygges nu med etstrategisk partnerskab, der giver endnu flere danskere adgang til indhold fraTV 2, når TV 2 PLAY og den nye sportskanal TV 2 SPORT X bliver en del afYouSee’s fleksible tv-produkt, Bland Selv. YouSee og TV 2 har som en nyskabendedel af aftalen besluttet at gå sammen om at producere danske tv-serier, der vilkunne tilgås eksklusivt af YouSee’s og TV 2 PLAYs kunder.


Den nye aftale med Nordisk Film betyder, at YouSee bliver hjemsted fordanske film, idet YouSee’s kunder som de første i Danmark vil kunne streamestore danske premierefilm som Marco-effekten.  Aftalen betyder også, atYouSee’s tv- og streamingkunder får mulighed for at streame en rækkeudenlandske premierefilm som Bios og 1917.


Læs mere her 

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Ved fejlmelding på TV, radio og
internet signal, kan der tages kontakt til YouSee på
telefon 70 70 40 40

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00