FASTSPEED

09-10-2019 |  Bullerup Antennelaug |


Vi er blevet kontaktet af flere beboere fra lokalområdet angående Fastspeed. Fastspeed er en anden leverandør end vores nuværende samarbejdspartner YouSee. Fastspeed kan samtidig med vores nuværende leverandør YouSee, levere høj-hastigheds internet via vores kabelnet.


Bestyrelsen er pt. ved at undersøge mulighederne i vores serviceaftale og kontrakt på ombygning af vores distributionsnet, hvilke fordele og ulemper det giver foreningen.


For at få et overblik over hvor mange der er interesseret, så send en mail med navn og adresse til bulant@bulant.dk. En evt.opkobling kræver medlemskab af Bullerup Antennelaug.


Foreningen er også blevet kontaktet flere gange af Fastspeed, som med en aggressiv markedsføring påvirker omgivelserne.


Som eksempel har Foreningen modtaget en mail mellem Palle Hvid Jensen & Freddie Fjeldsted / Fastspeed med dette indhold:


Hej Freddie
Ja, dem her er og har en lidt (måske for meget) loyal holdning til YouSee..Eller de har ikke helt fattet hvad det går ud på.
Skrev faktisk til dem i morges..
Mvh
Palle

Hvis det er den måde som Fastspeed vil behandle sine kunder på, så kan man stille spørgsmål om de også kan levere deres produkt og ind gå et samarbejde med os, eller at vi i deres øjne ikke fatter noget som helst.

 

Bestyrelsen/Bullerup Antennelaug 

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Ved fejlmelding på TV, radio og
internet signal, kan der tages kontakt til YouSee på
telefon 70 70 40 40

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00