Status på YouSee og Discovery konflikten?

22-11-2019 |  Bullerup Antennelaug |


Bullerup Antennelaug var onsdag d. 21. november til infomationsmøde ved YouSee for at få sidste nyt i konflikten mellem YouSee og Discovery, og for at få info om det kommende TV indhold fra d. 1/1-2020.


Se den kommende TV-oversigt HER

Bestyrelsen fik den opfattelse af, at YouSee stadig ønsker at tilbyde Discovery’s indhold til sine kunder, men ikke på de betingelser som Discovery kræver.

Bestyrelsen erfarer, at samtlige TV-udbydere der stadig har Discovery i deres tv-pakker varsler prisstigninger fra d. 1/1-2020. (Læs: BT´s artikel: HER, Berlingske´s artikel HER)

 

Der bliver hverken prisstigninger eller prisfald på vores TV-pakker. YouSee orienterede om at de holder pakkepriserne i ro og afventer fortsat hvad forhandlingerne kan ende med. De kanaler der forsvinder, bliver erstattet med andre, derfor ingen pris ændring.

 

Der er opstået en del forvirring omkring sport, om hvad derfor svinder og hvad der fortsat er muligt at se.

Se den kommende Sportsoversigt HER

Hvis man ikke er dækket ind, så er D-Play via internettet en mulighed.

 

Et kort overblik for Danmarks EM i fodbold.

Der er ikke nogen kvalifikationskampe for Danmarks herrelandshold i fodbold før i 2021.

Under dækningen af TV-krigen mellem Discovery og YouSee, blev der skrevet at YouSee kunderne mister muligheden for at følge landsholdet i herrefodbold.

Dette er også rigtigt, men det er kun sandt hvis konflikten får lov at fortsætte en ca. halvanden års tid endnu, til et stykke ind i år 2021.

For med landsholdets direkte kvalifikation til EM 2020 forsvandt også de sidste betydende landskampe fra Discovery

Sommerens EM sendes ikke på Discovery. De rettigheder har Viasat (NENT) og DR, så selve EM- turneringen sendes formentlig på deres kanaler.

YouSee-kunderne vil dog, så længe der ikke er en aftale med Discovery, gå glip af landsholdets trænings- og venskabskampe; Men de betydende landskampe vender først tilbage på Discovery om knap 1,5 år. (Kilde: recordere.dk. 20. november 2019)

 

Superligaen forsvinder heller ikke helt hos YouSee. Vi vil stadig kunne se 2/3 af Superliga kampene, hvor den sidste 1/3 kun vises hos Discovery.

 

Bestyrelsen tror på at YouSee og Discovery kommer frem til en aftale, som kommer medlemmerne til gode. Men indtil da opfordrer vi medlemmerne til at holde sig opdateret på konflikten i medierne eller under Nyheder på Bulant.dk

 

Med venlig hilsen,

Bullerup Antennelaug 

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Ved fejlmelding på TV, radio og
internet signal, kan der tages kontakt til YouSee på
telefon 70 70 40 40

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00