TV 2 News på Eventkanalen


22-03-2020 |  Bullerup Antennelaug |

Danmark er i øjeblikket i en helt særlig situation. Skoler og arbejdspladser lukkes ned, arrangementer aflyses, og alle, der kan, opfordres til at blivehjemme.

Vi ved dog godt, at tiden derhjemme godt kan komme til at føles langt. Ikke mindst, hvis der er børn i familien, som savner skolen og deres venner.

Derfor har vores medlemmer fået lidt ekstra underholdning at udfylde resten af marts måned med. YouSee har nemlig åbnet for to ekstra tv-kanaler i Grundpakken.


TV 2 News på Eventkanalen


TV 2 News ligger på Eventkanalen. Her kan man nemt få et overblik over udviklingen af Coronavirus (COVID-19) og dagens øvrige nyheder – døgnet rundt.

·  Eventkanalen er på kanalplads 100 med en fast tv-pakke. Hvis man har lavet en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads.


Disney Channel på Ekstrakanalen

 

Disney Channel ligger på Ekstrakanalen. Disney Channel leverer underholdning til familiens yngste døgnet rundt, så både morgen-, eftermiddags-og aften underholdningen er sikret. Se bl.a. Tangled: Serierne, Elena af Avalor, Phineas og Ferb, Pyjamasheltene og meget meget mere.

·  Ekstrakanalen er på kanalplads 55 med en fast tv-pakke. Bemærk, at hvis man har en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads. 

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Ved fejlmelding på TV, radio og
internet signal, kan der tages kontakt til YouSee på
telefon 70 70 40 40

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00